Referenties zonne-energie

Sligro | Den-Haag

Op het dak van de Sligro, Zichtenburglaan 1 te Den Haag hebben we een solarpark gerealiseerd van 266,56 kWp, bestaande uit 833 zonnepanelen van 320 Wp, 6 omvormers, een geballast onderstel met zuidoost- en zuidwest-oriëntatie. Dit solarpark produceert zeker 260.000 kWh per jaar, genoeg om zo’n 75 huishouden volledig van stroom te voorzien.

Bij dit solarpark hebben we de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden in acht genomen, zodat dit solarpark zeker 25 jaar mee kan en veilig is. Tegelijkertijd is de kwaliteit-prijs verhouding zeer gunstig gehouden, zodat dit solarpark ook financieel interessant is. En ondanks aanpassingen aan de netaansluiting, waardoor de elektriciteitsvoorziening uitgeschakeld moest worden, heeft Sligro door toepassing van synchrone noodstroomaggregaten geen moment zonder stroom gezeten.

MediaCenter | Rotterdam

Ook MediaCenter in Rotterdam was klaar om te verduurzamen. Bovenop het dak van het warehouse zijn zonnepanelen geplaatst waarmee zij naast hun eigen verbruik, ook het net van verse groene stroom kunnen voorzien. De zeer deskundige en vakkundige monteurs van E-mobility konden binnen de kortste keren dit groene dakpark realiseren. Een fijne partij om mee samen te werken in het mooie Rotterdam!

Peugeot DAVO en Wittebrug Volkswagen, Audi, Seat, Škoda

E-Mobility Energy B.V. verzorgt de aanleg van zonne energie installaties voor een 15-tal dealervestigingen van Peugeot DAVO en Wittebrug Volkswagen / Audi / Seat / Škoda zullen binnenkort hun eigen duurzame elektriciteit opwekken met behulp van E-Mobility Energy B.V.

Wittebrug en DAVO hebben al 4 zonne energie installaties gerealiseerd op basis van eigen investering. Het eigen beheer daarvan en de monitoring of de installaties de geplande energieproductie leveren is moeilijk. “We hebben geen scherp zicht op de productie door de zonne energie installaties en het rendement op onze investering”.

Koomen Installatie: zonnepanelen en volledige verduurzaming gebouw

Op het nieuwe hoofdkantoor van Koomen Installatie in Diemen heeft E-Mobility Energy een zonne energie installatie gerealiseerd. Dit project is een voorbeeld van volledige verduurzaming door hergebruik, aangevuld met moderne techniek. De bouwkundige schil is alleen maar aangevuld: de oorspronkelijke ramen, beglazing en gevels zijn schoongemaakt, geschilderd en verder ongewijzigd gelaten. Hierdoor ging het energielabel van G naar A.

Het gebouw is vervolgens aangevuld met dakisolatie, klimaatplafond met warmtebuffer, warmtepomp en zonnepanelen. Verder wordt nog een batterij geplaatst om de geproduceerde elektriciteit nog beter lokaal te kunnen gebruiken. Door deze aanvullingen van moderne techniek in een oud gebouw is het energielabel verbetert naar A (vrijwel A+). Ook economisch gezien was dit de betere oplossing: herbouw of volledige renovatie was duurder dan deze aanvulling met moderne technieken.

Riva Groep

E-Mobility Energy B.V. is gespecialiseerd in het verduurzamen van autodealers. Een eerste stap in verduurzaming is de aanleg van zonne-installaties.

Voor de Riva Groep in de Regio Haaglanden plaatst E-Mobility Energy B.V. zonne-installaties, onder andere bij Wittebrug B.V., Donau 120 te Den Haag. En zo wekken binnenkort een 15-tal dealervestigingen van Peugeot en Volkswagen/Audi/Seat/Škoda eigen duurzame elektriciteit op met behulp van E-Mobility Energy B.V.

referenties Wittebrug

Klanten aan het woord

Aldo Buikema over E-Mobility Energy

“Bij de 15 nog nieuw te realiseren installaties door E-Mobility Energy kunnen we onze besparing wel simpel en exact monitoren via de maandelijkse factuur. We betalen alleen voor de zelf geproduceerde en afgenomen energie, en dat tegen een lager tarief.”

Veehouder Daan Kerkvliet

Als boer ben je als het ware rentmeester van ook het buitengebied wat onderdeel uit maakt van onze aarde. Je wilt produceren met zo min mogelijk belasting voor het milieu. Wij boeren denken in generaties en als ik eerlijk in mijn eigen gevoel ga staan dan hoop ik dat onze zoon boer wordt. Hij zelf wil dat namelijk ook graag. Maar als het beleid niet anders wordt dan zal dit moeilijk worden!”

We spreken met Daan Kerkvliet, veehouder en trotse boer in hart en nieren. Daan is getrouwd met Henriette en samen hebben zij twee kinderen Simon is 10 en Kim is 8. Lees hier meer!

groot formaat zakelijk verduurzamen

Wilt u meer informatie ontvangen? Laat uw gegevens achter!