OPLOSSINGEN

Zakelijk verduurzamen

zakelijk verduurzamen energielabels

In 2023 is het zo ver…

Dan moeten alle bedrijfspanden voldoen aan de eisen van Energielabel C. Wanneer u wilt herfinancieren wordt zelfs minimaal Energielabel A vereist door banken. En zo ver zijn we in Nederland nog lang niet, maar beweging stuwt ons de juiste kant op!

Het klinkt zo normaal, een bedrijfspand dat aan bepaalde energiestandaarden voldoet. Het tegendeel blijkt waar te zijn. In een hele hoop bedrijfspanden is het slecht gesteld met de energiestandaard. Daarom is er unaniem besloten dat alle bedrijfspanden in Nederland in 2023 moeten voldoen aan de eigen voor een ‘C’ energielabel. E-Mobility Energy zet zich in om bedrijven te helpen aan deze eisen te voldoen.

Eigenhandig uw pand verduurzamen?

Er zijn een hoop manieren om uw bedrijfspand te verduurzamen. Zo beginnen wij altijd met het advies een zonne-energie installatie te laten plaatsen. Dit zorgt er namelijk voor dat u duurzame, groene, eigen energie opwekt. Daarnaast is ook isoleren van uw pand belangrijk in dit geheel.

Meer weten? We vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek!

Of download hier onze 8 gratis tips om uw bedrijfspand te verduurzamen.

zakelijk verduurzamen groen
zakelijk verduurzamen groot formaat installaties

Groot formaat installaties

Van groen op het land naar groen in de meterkast

Groene energie op de boerderij is een fenomeen dat steeds zichtbaarder wordt. Een hoop boeren en tuinders zien de toegevoegde waarde van duurzaam ondernemen en op een milieuvriendelijke manier energie opwekken. Dat is heel mooi, want de agrarische sector is onmisbaar in het realiseren van alle energie- en klimaatdoelstellingen. Maar wat betekent het precies voor de agrariër?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op!