OPLOSSINGEN

Laadpalen zakelijk

Zakelijk slim, duurzaam en rendabel

Elektrisch rijden wint flink aan populariteit in het bedrijfsleven. We hebben met zijn allen het licht gezien en dus voelen steeds meer ondernemers de noodzaak hun groene steentje bij te dragen. Bij EMobility bieden we daarom unieke, hoogstaande en bewezen kwaliteitsproducten zoals bijvoorbeeld ook bij Jumbo Supermarkten gebruikt wordt. Met deze oplossingen geeft u een flinke boost aan het duurzaamheidsgehalte van uw bedrijf!

Nog meer bedrijfsvoordeel!

Met slimme laadoplossingen gaat het verbruik en profijt van de eventueel eigen opgewekte energie omhoog en rijdt uw wagenpark binnen de kortste keren volledig groen! Of het nu gaat om particuliere elektrische auto’s, een hele collectie bedrijfswagens of een zojuist verkochte elektrische auto… Bij EMobility bieden we laadpaalinstallaties passend bij elke behoefte!

Waarom een eigen oplaadpunt?

Wanneer de overstap naar een elektrische auto gemaakt wordt, is de volgende vraag hoe deze auto opgeladen gaat worden. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van de energieleverancier!

Om veilig en snel te laden, thuis of op kantoor, bieden wij u de volledige laadoplossing van F1RST. Deze laadoplossing bestaat uit een laadpaal (inclusief installatie) en eventueel een laadpas, zónder dat u een extra stroomgroep nodig heeft.

waarom laadpalen prive zakelijk

Milieu Investering Aftrek (MIA)

Uw zakelijke en privé laadpalen komen in aanmerking voor de Milieu Investerings Aftrek vanuit de overheid. Als de laadpaal op de balans van het bedrijf wordt meegenomen, kunt u deze gewoon meenemen in de MIA aanvraag!

Wilt u hier meer over weten? Onze consultants vertellen u graag meer over de voorwaarden en mogelijkheden.

    Uniek aanbod voor autodealers en leasemaatschappijen

    Als autodealer of leasemaatschappij ben je vooral gefocust op de verkoop van auto’s en voldoen aan de behoeften van de koper. Of dit nu zakelijk of particulier is, bij een elektrische auto is een laadpaal gewenst.

    EMobility biedt u de mogelijkheid om direct laadpalen bij uw elektrische auto’s te verkopen. Samen zorgen we voor een optimale beleving voor de klant en een optimaal ingericht traject om de benodigde acties zo snel mogelijk uit te kunnen voeren.

    Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op!