OPLOSSINGEN

Laadpalen privé

Handig en snel opladen met uw eigen laadpaal

Elektrisch rijden wint flink aan populariteit. Steeds met Nederlanders voelen zich genoodzaakt een steentje bij te dragen aan een duurzamer, groener en gezonder leven. Elektrisch rijden is daar een belangrijk onderdeel van!

Bij EMobility bieden we daarom unieke, hoogstaande en bewezen kwaliteitsproducten zoals bijvoorbeeld ook bij Jumbo Supermarkten gebruikt wordt. Met deze oplossingen geeft u een flinke boost aan het duurzaamheidsgehalte van uw leven!

Uw laadpaal aan huis, wel zo handig!

Wanneer u elektrisch gaat rijden geeft u in eerste instantie al meteen aan dat duurzaam en efficiënt leven hoog op het lijstje staat. Dan wilt u natuurlijk ook zo handig mogelijk uw elektrische auto opladen.

Precies om die reden bieden wij u de handige laadoplossingen van F1RST. Deze reeds bewezen, hoge kwaliteit laadpalen zijn perfect geschikt om bij u voor de deur te plaatsen. Of u het laadpunt nu direct vanuit de woning wilt laten komen, of een aparte laadpaal voor de deur wilt plaatsen: bij EMobility kan het allemaal!

waarom laadpalen prive zakelijk
Evi laadpalen prive

Wist u dat EVI ook modulair uit te breiden is? Zo kunt u met het thuissysteem van F1RST gemakkelijk tot wel 4 oplaadpunten realiseren!

Geen openbaar laadpunt meer nodig

Met de F1RST laadoplossing aan huis ‘Cube’ kunt u uw elektrische auto simpel, snel en veilig thuis opladen. De Cube is geschikt voor iedere elektrische auto en u heeft dus geen openbaar oplaadpunt meer nodig!

Deze laadoplossing bestaat uit twee onderdelen: de Cube, hier sluit u de laadkabel op aan, en de EVI (Electronical Vehicle Intelligence).

EVI verdeelt de krachtstroom over de huishoudelijke apparaten én de Cube. Wanneer de wasmachine, de oven en de Cube tegelijkertijd gebruikt worden verdeelt EVI de stroom die op dat moment nog beschikbaar is naar uw auto. Hierdoor heeft u geen onnodig hoge (extra) kosten voor het aanmaken van een extra groep.

Advies op maat

We vertellen u met alle plezier meer over de mogelijkheden voor uw privé laadpalen. Advies op maat is bij EMobility dan ook de standaard. We lichten de hoogtepunten nog even voor u uit:

  • Veilig & voordelig.
  • Op de door u gekozen locatie.
  • Registratie kWh’s per laadpas.
  • Binnen een halve dag geïnstalleerd.
  • Direct beginnen met kosten besparen.
  • Service & onderhoud mogelijk op locatie.

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met u op!

    Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op!