OPLOSSINGEN

Groot formaat installaties

Van groen op het land naar groen in de meterkast

Groene energie op de boerderij is een fenomeen dat steeds zichtbaarder wordt. Een hoop boeren en tuinders zien de toegevoegde waarde van duurzaam ondernemen en op een milieuvriendelijke manier energie opwekken. Dat is heel mooi, want de agrarische sector is onmisbaar in het realiseren van alle energie- en klimaatdoelstellingen. Maar wat betekent het precies voor de agrariër?

 • Aantrekkelijke extra bron van inkomsten en besparing op de eigen energiekosten.
 • Zonnepanelen zo gewenst zonder eigen investering vanuit uw agrarische bedrijf.
 • Effectief en rendabel gebruik van uw ongebruikte stal- en boerderij daken.
 • In potentie ruim 100.000 huishoudens voorzien van duurzame energie.

Vooral in de agrarische sector hebben we bij EMobility te maken met zonne-energie installaties op groot formaat. Onder andere boeren en tuinders kunnen een hoop betekenen, voor zichzelf en de maatschappij, als het gaat om het besparen van energie en opwekken van duurzame energie. Wilt u meer weten?

Laat hier uw gegevens achter en dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

  Zonnepanelen zonder eigen investering (optioneel)

  Bij EMobility hoeft u zich geen zorgen te maken over een grote investering of terugbetalen van bedragen. Wij kunnen namelijk het gehele traject, inclusief subsidieaanvragen en zo gewenst investeringen, voor u uit handen nemen. EMobility financiert optioneel de complete aanleg van de zonne-energie installatie, net als de jaarlijkse onderhouds- en monitoringskosten. Zo wordt de aanleg van zonne-energie installaties ook voor agrariërs nog een stuk aantrekkelijker!

  De weide blijft uw trotse erfgoed!

   

  ‘Zolang je maar niet begint over zonnepanelen in mijn weide, dat is als mijn kind.’

  Deze uitspraak van een hoop agrariërs begrijpen wij zeer goed. Daarom gaan we bij EMobility ook voor het optimaal inrichten van uw stal- en boerderijdaken. Uw weide blijft zo gewenst dus precies zoals hij is en wij bekijken met plezier de mogelijkheden op de rest van uw terrein!

  U ziet Daan Kerkvliet op zijn favoriete plek in de weide. Daan is veehouder en trotse boer in hart en nieren. Ook hij wilt produceren met zo min mogelijk belasting voor het milieu, maar investeren… Dat zit er voor Daan niet in. Toch is duurzame energie en het opwekken daarvan ook voor hem binnen handbereik dankzij EMobility.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op!