Onze drive?

Maak kennis met het

TEAM

Gerard onze drive

Gerard van der Sande – Directeur

Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Michigan State University. Begon zijn carriere bij Q8 en daarna Mobil. Vanaf 2001 actief in de energiesector voor o.a. RWE en NLE.

Tijdens zijn ‘olie-tijd’ vele jaren in de auto- en truckdealer markt actief. In de energie-jaren vooral actief met de groothandelsmarkt en optimalisatie van energie-inkoop en verkoopcontracten. Zorgt er nu met EMobility voor dat elektrische rijders thuis en op het bedrijf kunnen laden met het meest innovatieve laadsysteem op de markt. EMobility is sinds 2018 actief met laad oplossingen en we kunnen met overtuiging zeggen dat we ontzettend veel klanten al blij hebben mogen maken met een prachtige Cube aan huis of bij het bedrijf!

Hannah Haaijema – Manager Customer Care

Heeft HBO Rechten gestudeerd aan de Haagse Hogeschool, is enige jaren geleden de automotive branche ingerold. Door in de autobranche te werken heeft zij de opkomst van elektrisch rijden van dichtbij meegemaakt en kan met zekerheid zeggen dat dit de toekomst is. Wil klanten maximaal ontzorgen en alle elektrische rijders kennis laten maken met het gebruiksgemak van thuis laden.

Maarten van den Brink – Commercieel Manager

Na het volgen van zijn studie aan de IVA Business School heeft hij diverse functies vervuld in de automotive branche.

Na financiële ervaring opgedaan te hebben bij de Rabobank is hij samen met zijn vrouw een half jaar gaan reizen door Canada. Direct daarna is hij het avontuur aangegaan door te emigreren naar Spanje. Daar heeft hij een vestiging opgezet en gerund voor een expeditiebedrijf. Vanwege de gezinssituatie is hij na vier jaar weer teruggekomen naar Nederland.

Heeft hij er nu bewust voor gekozen om zijn ervaring in de autobranche en zijn duurzame kijk op de toekomst te bundelen. Wil klanten en dealers maximaal ondersteunen met de overstap naar elektrisch rijden.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?