Onze drive?

Alles voor een groen en duurzaam bedrijfsleven!

In vrijwel ieder bedrijf is men bezig met het product, geld verdienen en groeien. Daarnaast gaat het ook steeds vaker over duurzame manieren om kosten te reduceren en op een verantwoordelijke en rendabele manier te ondernemen. Een groen en duurzaam bedrijfsleven is dus in zicht.

En dat is precies waar E-Mobility Energy zich sterk voor maakt!

Toekomstgericht en innovatief

Onze manier van werken en inzicht in de markt draagt bij aan het succes van toekomstgerichte en innovatieve bedrijven. Men wekt met de zonne-energie installaties eigen energie op, gebruikt dit op een bijpassende manier door bijvoorbeeld eigen laadpalen met eigen laadpas en overige installaties om het bedrijf verder te verduurzamen. Zo werken we samen richting dat duurzame bedrijfsleven met een enorme groene voetafdruk, in de meest positieve zin van het woord natuurlijk!

Achter E-Mobility Energy zit een team met enorme passie voor E-Mobility, groen en duurzaam ondernemen en het voortborduren op de passie van andere ondernemers. Groen en duurzaamheid moet aansluiten op het verhaal achter de ondernemer, en het team van E-Mobility Energy weet altijd weer de juiste connectie te maken.

Wist u dat wij diverse concepten voor elektrisch vervoer en laadpalen aanbieden? Daarnaast maken wij ons ook sterk voor duurzame bedrijfspanden anno 2023!

Klimmen op de CO2-Prestatieladder

Om onze bedrijfsvoering te verduurzamen is de CO2-uitstoot van de complete Riva Groep, waar E-Mobility Energy onderdeel van is, over 2019 in kaart gebracht. Nu dit bekend is kunnen wij actie gaan ondernemen om onze uitstoot stap voor stap te reduceren!

Daarom is Riva Holding B.V. sinds begin 2020 bezig met de CO2-prestatieladder op ambitieniveau drie. Dit certificaat biedt handvatten om de CO2-uitstoot in kaart te brengen en te reduceren. E-Mobility Energy is onderdeel van deze holding en draagt daarom gedeeltelijk bij aan de uitstoot die in bijgaande documenten te vinden is. Wilt u meer weten over de CO2-prestatieladder? Ga dan naar www.skao.nl.

Maak kennis

MET HET MANAGEMENT TEAM

Gerard onze drive

Gerard van der Sande

Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Michigan State University. Begon zijn carriere bij Q8 en daarna Mobil. Vanaf 2001 actief in de energiesector voor o.a. RWE, NLE en Nieuw-Hollands Energiebedrijf.

Tijdens de ‘olie-tijd’ vele jaren in de auto- en truckdealer markt actief. In de energie-jaren vooral actief met de groothandelsmarkt en optimalisatie van energie-inkoop en verkoopcontracten.

Begrijpt de veeleisende positie van de ondernemer en eigenaren van autobedrijven die nu ook een voortrekkersrol gaan nemen in de energietransitie door de introductie van elektrisch vervoer en inzet van eigen duurzame energie productie.

Rogier van Rooijen

Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Begon zijn carrière bij BP. Vanaf 2001 actief in de duurzame energiesector o.a. voor RWE/Obragas, ONS Energie, Greenchoice en vanuit eigen bedrijf. Combineert een grote technische kennis met doorrekenen van business cases, fiscaliteiten en structureren.

Als zelfstandige ruim 10 jaar de duurzaam opgewekte energie van windmolens, biogasinstallaties en zonne energie installaties verhandeld. Van daaruit terecht gekomen in de projectontwikkeling van duurzame energie projecten. Eerste windmolen project gestructureerd in 2004 en eerste zonne energie installatie gebouwd in 2006.

Heeft meer dan 15 jaar ervaring met de ontwikkeling van wind-, biogas- en zonne-energie projecten in Nederland, maar ook in Duitsland, Frankrijk en Italië. Brengt een enorme toegepaste ervaring in met energiebesparing en verduurzamings oplossingen voor bedrijven.

rogier onze drive

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?